Kedves Versenyzők!

Néhány szót a biztonságról. A puskákat a lőállások között csak puskatokban lehet vinni, vagy ha ez nem lehetséges, a puska csövét az ég vagy a föld felé kell irányítani.
A puskát csak a lőállásban szabad megtölteni, ha a cső a lövés irányába mutat.
A pontozólapon bármilyen módosítást vagy az eredményt rögzíteni csak a csapattagok vagy a bírók jogosultak.
Szigorúan kérjük a vendégeket és a látogatókat, hogy legalább két méter távolságot tartsanak a lövőktől, amikor a lőállásban vannak.
A verseny kezdetét két sípszó jelzi. Egy sípszó esetén a tüzelést meg kell szakítani és fegyvert azonnal a földe be kell üríteni.
Két sípszó a verseny folytatását jelenti.

Pontozás..
A pontozási szabályok megváltoztak. Amikor a cél ledől, az egy pontot jelent, minden más esetben a pontozási érték nulla. Amikor a célpontot csak eltalálják, de nem dől le, az is nulla.
A pontozólapok a lüállásokban lesznek megtalálhatóak.

Az óvásról...
Ha valakinek problémája van a célokkal, vagy bármilyen más dologgal, ami nem felel meg a szabályoknak, akkor írásos angol nyelvű óvást lehet benyújtani. Az óvás díja 20 EUR.
A tiltakozást nemzetközi zsűri fogja kivizsgálni. A díj csak abban az esetben kerül visszatérítésre, ha a zsűri elfogadja az óvást.
Az óvás benyújtásának határideje az eredményhirdetést követő 30 perc.
A verseny keretében csak a technikai problémákat (zsinór elszakadt, cél mechanikai probléma) javítja a személyzet. Bármilyen probléma estén azonnal értesíteni kell  a pályán lévő legközelebbi marsallt.

A pályákon a dohányzás mindenfajta formája tilos, dohányozni csak a kijelölt helyeken szabad.

Jó versenyzést kívánunk